sursa foto:  cerceteaza.com

Situație fără precedent la o importantă companie aeriană! Sute de oameni s-au îmbolnăvit subit

Situație fără precedent înregistrată de o importantă companie aeriană. Aceasta a fost nevoită să anuleze mai multe zboruri după ce sute de piloți au declarat că sunt bolnavi.

După ce, marți, 200 de piloți s-au îmbolnăvit subit, iar Air Berlin a fost nevoită să anuleze circa 70 de zboruri, aproximativ 150 de piloți au decarat că sunt bolnavi miercuri.

Astfel, transportatorul a mai anulat 32 de zboruri, totul având loc înaintea termenului limită pentru ca potențialii investitori să-și prezinte ofertele pentru a doua mare companie aeriană germană, transmite Reuters.

Luna trecută, Air Berlin și-a declarat insolvența, după ce principalul său acționar, compania Etihad Airways din Abu Dhabi, a încetat să îi mai acorde sprijin financiar. Acest anunț a obligat Guvernul german să vină în sprijinul operatorului aerian cu un credit punte de 150 de milioane de euro pentru ca avioanele Air Berlin să poată zbura în continuare, scrie Agerpres.

Vezi și Acuze dure la adresa ING Bank! Ce ar face banca fără a-și înștiința clienții – REACȚIA avocatului Gheorghe Piperea

Lia Olguța Vasilescu le dă foc cârcotașilor! „Începe”

EXCLUSIV! Imaginea avocaților grav afectată! Cum au încălcat REGULAMENTUL UNBR și INPPA și de ce nu aplică legea

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.