sursa foto:  business-review.eu

Ultima oră! Primul interviu al lui Liviu Dragnea din închisoare: ‘M-au condamnat total nevinovat, m -au adus aici, ah, gata, Domne, l-am scos din viata politica, e suficient’

Liviu Dragnea, în primul său interviu după 396 de zile de detenție.  Liviu Dragnea a declarat că se așteaptă să fie folosit în campania pentru alegerile din acest an de cei care se află la guvernare. Fostul președinte al PSD spune că este nevinovat dar nu se consideră învins.

 

„Actuala putere, această forță politică , ei au mers in toate campaniile si au mers pe un mesaj anti-cineva. Sunt convins ca si acum vor sa mearga pe un mesaj pe anti-cineva. E greu sa mearga pe anti-PSD, pentru ca PSD nu mai e perceput ca un partid de forta si o opozitie foarte serioasa.

Din moment ce le-a reusit o reteta scumpa pentru ei atâția ani de zile sa ma demonizeze si sa ajunga la un scor sa le dea posibilitatea sa guverneze asa cum guverneaza, de ce sa nu mai incerce inca o data, sa incerce sa construiasca anti-mine.

Să nu uităm unde sunt. Oricine zâmbește aici zâmbește amar. Dar asta nu înseamnă că m-au îngenuncheat sau m-au infrant. Asta nu s-a intamplat și nu se va intampla.

Cu toate ca ei anul asta nu m-au lasat in pace.

 

M-au condamnat total nevinovat, m -au adus aici, ah, gata, Domne, l-am scos din viata politica, e suficient.

 

Doar un simplu fapt, că pur si simplu intr-un an si o luna, eu nu am avut voie sa vorbesc cu presa”, a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea mărturisește că nu urmărește presa și muncește foarte mult la atelierul auto de la penitenciarul Rahova.

„Mărturisesc că nu urmăresc presa.

Ceva treaba pe la garaj pe la Rahova, mai o masina de reparat, mai o sudura, de făcut o scara, o poarta.

 

Sunt bine, n-am probleme, nici probleme de sanatate. M-am taiat la o mana, a trecut, s-a reparat”, a mai spus Dragnea.

 

,,De exemplu, dosarul meu cu referendumul. O mizerie politică, de la un cap la altul. Am avut multe discuții în care Vasile Dâncu, prietentul meu cel mai bun, era prietenul meu cel mai bun, știu că era foarte revoltat și îi certa serios pe cei de la SRI, vorbind destul de deschis , că este un dosar politic și că trebuie să înceteze practicile astea în care SRI se implică în viața politică și, mai rău, sau la fel de rău și de grav, se implică în acțiunile Justiției.” a afirmat Liviu Dragnea.

,,Cum să spun, oamenii mai au revelații și își mai schimbă părerile,” a mai afirmat fostul lider PSD, referindu-se la Vasile Dâncu.

Fostul președinte al PSD a fost încarcerat în 27 mai anul trecut pentru trei ani și șase luni în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman, conform realitate.net.

Citește și:

Surpriză! Pe cine ar pregăti PSD ca premier

Contracte fără număr pentru liberali, după ce Mihai Chirica a ajuns candidatul PNL la Primăria Iași

Lovitură de teatru în privința tratamentului pentru coronavirus: ‘Este apă de ploaie, nu are niciun efect’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare