sursa foto:  click.ro

Elena Udrea a ales bine unde să se refugieze! Iată de ce

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a anunțat că a obținut azil politic în Costa Rica și nu pare să aibă de gând să se întoarcă în țară foarte curând.

De altfel, cine ar face-o? În Costa Rica sunt peisaje superbe, clima este blândă, iar, pentru străini, costurile de zi cu zi sunt foarte scăzute.

Potrivit unui top realizat de Forumul Economic Mondial, republica din America Centrală este ţara ideală unde te poţi retrage la pensie, anunță Click!.

Cu 25 de dolari, spre exemplu, cumperi fructe și legume pentru o săptămână, alimente vitale pentru o femeie însărcinată, așa cum este Udrea.

„Costa Rica este o ţară frumoasă şi prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o ţară foarte scumpă”, declara Elena Udrea pentru Antena 3, în luna februarie, atunci când a recunoscut şi că este însărcinată, şi că este plecată din ţară. Fostul ministru al turismului se poate felicita pentru alegerea făcută, mai ales că şi specialiştii în economie au numai lucruri bune de spus despre Costa Rica.

„Este ţara ideală pentru a te retrage la pensie. Clima este blândă, peisajele sunt superbe, rata criminalităţii este mică, iar sistemul de sănătate este bine pus la punct. Numai în anul 2015, 16.000 de străini au decis să se mute în Costa Rica”, conform unui studiu realizat de World Economic Forum.

Dacă ar vrea să-şi închirieze un apartament cu 3 camere, Elena Udrea ar plăti în jur de 500 de dolari pe lună, iar dacă ar vrea să-şi cumpere o vilă cu vedere la ocean,  nu i-ar trebui mai mult de 200.000 de euro (mai puţin decât un apartament în zona de fiţe din nordul Bucureştiului).

Vezi și O nouă mutare de proporții a fraților „Dedeman”! Au cumpărat sute de mii de acțiuni ale acestui jucător greu de pe piața locală

Hagi, atac nemilos la ”CEI DE SUS”: “Suntem niște gâze! Oamenii de sus impart România cum vor”

Traian Băsescu aruncă bomba! Cine i-a „INTERZIS” gigantului Dedeman să creeze 2.000 de locuri de muncă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare