Lovitură dură! Ce se întâmplă cu pensiile- Eugen Teodorovici aruncă bomba

Se pare că Guvernul este în colaps, neștiind cum să aplice mai multe impozite noi.

Ministrul  Finanțelor, Eugen Teodorovici, a vorbit despre plafonarea pensiilor și de introducerea taxei de solidaritate.

Totul vine după ce luni anunţase că pensiile speciale vor fi taxate suplimentar dacă depăşesc suma de 10.000 lei. Aflat la Strasbourg, Teodorovici a spus că toate pensiile vor beneficia de această suprataxare, dacă depăşesc un anumit plafon.

„Tot ce înseamnă pensii, pentru că trebuie să fie constituțională. Discutăm plafonul și procentul, sunt la pachet”, a declarat ministrul Finanţelor, conform dcnews.ro.

Luni, ministrul Teodorovici făcuse referire doar la pachetul de pensii speciale. “În primul rând, este vorba despre pensiile speciale. Credem că o variantă normală ar fi aceea de a plafona la un nivel stabilit, să zicem 10.000 lei, iar ceea ce depăşeşte să aibă parte de o taxă de solidaritate, să spunem aşa. Este o abordare logică, dar vom vedea dacă această formă va fi cea finală, pentru că ea va ajunge în Parlament”, a declarat Eugen Teodorovici.

Vezi și

Dezvăluire-bombă! Artificiul folosit de Guvern, pentru a da lovitura! Rolul ANAF

INTERVIU fără perdea cu Ludovic Orban. Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile; Artificiul folosit de Guvern, pentru a-și face planul

Ion Țiriac nimicit! Frații Dedeman i-au dat mega-lovitura

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare