sursa foto:  http://muzfm.md

I-a scos din sărite! Marele hit al verii ‘Despacito’ a fost interzis

Veste șoc pentru fanii ‘Despacito’, melodia care a rupt topurile mondiale și a detronat numărul 1 pe YouTube. Piesa ”Despacito” a devenit cea mai ascultată melodie la nivel mondial pe platformele de streaming, fiind ascultată de 4,6 miliarde de ori, după şase luni de la lansare. În ciuda popularității sale, foarte multe persoane au făcut plângere la Guvern împotriva acestui hit. Iată de ce!

Melodia cântată de Luis Fonsi și Daddy Yankee, a fost interzisă datorită versurilor cu tentă sexuală care a scos din sărite populația.

Potrivit Exquis, hitul a fost interzis de la difuzare pentru radiodifuzorii de stat în Malaezia, din cauza versurilor cu tentă sexuală, a anunţat, joi, ministrul comunicaţiilor din această ţară cu populaţie majoritar musulmană, iar Salleh Said Keruak, ministrul comunicaţiilor, a declarat pentru AFP că ministerul său a primit numeroase plângeri în legătură cu versurile piesei reggaeton care a devenit populară la nivel mondial.

Vezi și Alertă maximă! Ce au găsit cei de la APC în brânza vândută la magazine – PERICOL pentru sănătate

”«Despacito» nu va fi difuzată de radiodifuzori deţinuţi de guvern, pentru că am primit plângeri din partea publicului. Versurile nu sunt potrivite”, a spus el. Salleh Said Keruak a mai spus că speră ca posturile de televiziune şi radio să urmeze exemplul.  ”Încurajăm radiodifuzorii privaţi din Malaezia să practice autocenzura”, a adăugat Salleh Said Keruak.

Malaezia are legi stricte în privinţa cenzurii şi a interzis anterior melodii cu limbaj vulgar şi a editat sau a interzis filme considerate ”prea sexy” sau care abordau teme sensibile. Anterior, partidul islamic Amanah Negara a cerut guvernului să interzică melodia ”Despacito” din cauza versurilor sale ”sexy”. Atriza Umar, preşedinte al sectorului feminin al partidului, a descris melodia drept ”pornografică”, fiind nepotrivită pentru copii şi prezentând riscul de a distruge structura morală a societăţii.

”Regret că aceste melodii problematice nu sunt cenzurate de ministere. Le cer autorităţilor să interzică această piesă şi alte melodii care conţin versuri sexy şi violente care nu sunt potrivite conform islamului şi culturii noastre”, a transmis Atriza Umar. Însă, Salleh Said Keruak a admis că în prezent, fanii vor putea în continuare să descarce melodia de pe internet şi să o asculte pe alte platforme.

Vezi și Biserica Ortodoxă Română se zguduie din temelii! Scandal sexual la Mănăstirea Prislop

PSD pregătește o lovitură de proporții! O mare parte din populație este vizată

Vin americanii! Ce renumită companie din România a fost achiziționată de aceștia

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare