anchete

companii
exclusiv
Ce faci atunci când autoritățile locale îți produc prejudicii. Mergi în Justiție și aștepți să decidă judecătorii cum ar trebui procedat. Simona Niculescu a cumpărat în anul 2011 un domeniu în comuna Băiculești, județul Argeș. Și-a construit o casă și s-a mutat acolo, lăsând Franța în urmă, țara unde a studiat și unde și-a clădit o carieră de succes. Doar că drumul până la locul pe care l-a ales să-i fie cămin era practic impracticabil. A cerut Primăriei să rezolve problema, însă autoritățile au ignorat strigătul disperat al acesteia. A mers în Justiție și a reușit să obțină despăgibiri în această speță. Mai exact până când Primăria rezolvă problema drumului, Simona trebuie să fie despăgubită.  Instanța a stabilit că aceasta trebuie să primească 80 de euro pe zi pentru a-și închiria o mașină care să o transporte. Este o premieră pentru jurisprudența din România. Vezi și Atenție! PSD se răzbună și lovește în MULTINAȚIONALE! Cu cât vor scădea salariile în privat de la anul A mers la executorul judecătoresc pentru a-i cere să pună în executare hotărârea, dar acesta refuză categoric să aplice legea. Formula executorie are următorul cuprins: Noi, Președintele României, Dăm împuternicire și ordonăm executorilor judecătorești să pună în executare titlul (Aici urmează elementele de identificare a titlului executoriu) pentru care s-a pronunțat prezenta încheiere de învestire cu formulă executorie. Ordonăm agenților forței publice să sprijine îndeplinirea promptă și efectivă a tuturor actelor de executare silită, iar procurorilor să stăruie pentru ducerea la îndeplinire a titlului executoriu, în condițiile legii. Când Simona i-a spus executorului că totuși folosește o sintagmă pe care măcar ar trebui să o respecte, acesta i-a replicat: Ce președinte, doamnă! Lăsați-mă cu președintele dumneavoastră... În acest context, când ai hotărâre judecătorească definitivă și când cel care vegheaza la aplicarea ei, nu o respectă, ce mai e de făcut? Când Justiția nu este justă, cine ne mai face dreptate. O întrebare la care doar CSM ne mai poate răspunde și eventual președintele României, luat în râs de domnul executor.
17:20

mai multe


nonverbale

companii
SPECIAL REPORT
Mult mai des decât ne-am dori, avem de-a face cu alegeri electorale. În acea perioadă, politicienii se prezintă în fața noastră, la televizor sau chiar pe stradă, de obicei pentru a recita o serie de promisiuni utopice, care în timp de dovedesc a fi doar minciuni electorale. Însă cum îi putem recunoaște pe mincinoși după gesturi. Oricine este puțin atent la cel din fața lui își poate da seama dacă este mințit sau nu. Iar această teorie se aplică nu doar politicienilor, ci și oamenilor cu care ești conectat în fiecare zi. Vezi și Rareș Bogdan atac fără precedent. Firea, îmbrăcată în roz, spânzurată…

Surpriză! Cine conduce cu adevărat PSD – detalii din spatele cortinei

Așadar, iată câțiva markeri ai minciunii, prin care putem identifica minciuna și mincinoșii. 1. Persoana isi retrage corpul inainte sa raspunda. 2. Isi enumera conditiile pornind de la degetul mare stang catre aratator, mijlociu etc. 3. Degetele de la mana stanga scarpina, pe furis, dosul palmei drepte, sau invers, in timp ce persoana respectiva toarna baliverne. 4. Inchide ochii intr-un mod apasat ca sa isi sublinieze afirmatiile. 5. Interlocutorul incuviinteaza din cap, ca si cum v-ar aproba afirmatiile. 6. Schiteaza un cerc cu degetul mare si aratatorul de la mana stanga, celelalte degete fiind raschirate. 7. Tine bratul indoit la spate – indeosebi cel stang. 8. Apara flacara brichetei intr-un spatiu inchis. 9. Stand jos, isi ridica adesea bratele in aer, deasupra capului, cu o figura nepasatoare. 10. Pivirea este indreptata in stanga jos. Mai mulți markeri extrem de interesanți găsiți AICI.
08.04.2017

mai multe


Nu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.