anchete

companii
exclusiv
Ședința de Guvern de astăzi s-a lăsat cu câteva luări de poziție extrem de dure din partea premierului Mihai Tudose. Cel mai criticat ministru a fost Răzvan Cuc de la Transporturi căruia i s-a reproșat situația dezastruasă de la TAROM, companie care se află într-o continuă pierdere... de vreo 20 de ani probabil. În momentul de față, la conducerea TAROM se află ca director interimar Eugen Davidoiu, propus chiar de ministrul Cuc. Aceasta a reacționat la acuzele premierului Tudose care a atras atenția că nu este normal ca TAROM să aibă o pierdere de 104 milioane de lei în momentul de față. Davidoiu este însă de doar câteva luni la butoanele TAROM și pare decis să mai rămână. Dovada o reprezintă chiar interviul acordat TVR imediat după ședința de Guvern în care i s-au adus numeroase reproșuri. Vezi și Umbra lui Klaus Iohannis! Totul despre bruneta MISTERIOASĂ care este mai mereu lângă președintele României "Nu înţeleg despre ce datorii este vorba. În primul rând vreau să vă spun că în acest moment compania Tarom are un cash flow pozitiv, nu are nicio datorie faţă de niciun furnizor şi are şi 90 de milioane de euro în conturi", a spus Davidoiu  pentru TVR, subliniind că fosta conducere avea în plan să vândă compania de stat și că el face eforturi uriașe să o redreseze. Surse politice spun că oropsita companie de stat ar fi doar pretextul unui scandal ce este pe punctul să izbucnească. Premierul Tudose ar vrea de fapt ca pe termen foarte scurt să-l schimbe din funcție pe Davidoiu, iar în următoarele 2-3 luni să dispară și Cuc din Guvern. De ce? Pentru că ar avea pe altcineva în plan pentru acest portofoliu extrem de important, portofoliu ce pare imposibil de gestionat eficient de vreun ministru român. Tudose l-ar fi sunat pe Cuc cu doar 30 de minute înainte de ședința de Guvern și i-ar fi cerut situația TAROM, tocmai pentru a-l pune într-o situație proastă și a-l prinde nepregătit. Însă nici Cuc nu a stat degeaba și a adus și el argumente solide. Ecuația este însă una extrem de complicată întrucât Răzvan Cuc se bucură de susținerea președintelui PSD, Liviu Dragnea. În acest context, se anunță o toamnă interesantă, cu o primă bătălie Dragnea - Tudose pe Transporturi. Rămâne de văzut cine va ieși învingător la puncte. Tudose pare să-și fi creat deja un culoar favorabil și este foarte posibil să reușească să-și impună planul în fața lui Dragnea.
18.08.2017

mai multe


nonverbale

companii
SPECIAL REPORT
Mult mai des decât ne-am dori, avem de-a face cu alegeri electorale. În acea perioadă, politicienii se prezintă în fața noastră, la televizor sau chiar pe stradă, de obicei pentru a recita o serie de promisiuni utopice, care în timp de dovedesc a fi doar minciuni electorale. Însă cum îi putem recunoaște pe mincinoși după gesturi. Oricine este puțin atent la cel din fața lui își poate da seama dacă este mințit sau nu. Iar această teorie se aplică nu doar politicienilor, ci și oamenilor cu care ești conectat în fiecare zi. Vezi și Rareș Bogdan atac fără precedent. Firea, îmbrăcată în roz, spânzurată…

Surpriză! Cine conduce cu adevărat PSD – detalii din spatele cortinei

Așadar, iată câțiva markeri ai minciunii, prin care putem identifica minciuna și mincinoșii. 1. Persoana isi retrage corpul inainte sa raspunda. 2. Isi enumera conditiile pornind de la degetul mare stang catre aratator, mijlociu etc. 3. Degetele de la mana stanga scarpina, pe furis, dosul palmei drepte, sau invers, in timp ce persoana respectiva toarna baliverne. 4. Inchide ochii intr-un mod apasat ca sa isi sublinieze afirmatiile. 5. Interlocutorul incuviinteaza din cap, ca si cum v-ar aproba afirmatiile. 6. Schiteaza un cerc cu degetul mare si aratatorul de la mana stanga, celelalte degete fiind raschirate. 7. Tine bratul indoit la spate – indeosebi cel stang. 8. Apara flacara brichetei intr-un spatiu inchis. 9. Stand jos, isi ridica adesea bratele in aer, deasupra capului, cu o figura nepasatoare. 10. Pivirea este indreptata in stanga jos. Mai mulți markeri extrem de interesanți găsiți AICI.
08.04.2017

mai multe


Nu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.