„Sunt cunoscuți doar pentru că au apărut mai tot timpul la televizor, dar asta nu înseamnă că sunt și cei mai buni, că sunt profesioniști”.Mai mult, show-ul gastronomic nu ar fi avut nimic de pierdut după plecarea lor, ci chiar de câștigat, iar noii jurați ar trebui să fie cu mult peste rivalii lor, din punct de vedere profesional, mai spunea Gargalac. CITEȘTE ȘI: Daune de mii de euro pretinse de Antena 1 după dezastrul Chefi la Cuțite. Un nou proces va fi deschis de postul tv
„Singurul care își merită locul în acea emisiune este Richard Abou Zaki, italianul Restul sunt niște habarniști, la fel ca și cei vechi!”, a declarat Loredan Garlgalac, în exclusivitate pentru Bugetul.ro.„Lăudatul” său și-a început cariera culinară în popularul restaurant La Gavroche, primul local cu 3 stele Michelin din Anglia. Richard și-a deschis și propria afacere „Retroscena”, în Italia, unde a și copilărit, iar la numai 8 luni de la inaugurare, a primit o stea Michelin. E din Piatra Neamț, dar a crescut în Italia. Înainte să ocupe locul de jurat al emisiunii, tânărul de 26 de ani a fost concurent la Chefi la cuțite. După ce a intrat în platou și și-a etalat abilitățile culinare, Richard a fost lăudat pentru preparatele sale de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cheful câștiga în 2007, nu mai puțin de 68.000 de lire sterline, anual. Povestea, în trecut, că pentru a își dovedi rezistența și talentul, stătea și 12 ore în bucătărie, zi după zi și săptămână după săptămână, iar pasiunea a început încă din adolescență. CITEȘTE ȘI: Chefi la cuțite cu Antena 1 pentru mulți bani. Reacție în lanț a foștilor jurați ai emisiunii culinare